top of page

Vecsési Kiszállítással

  • Válassz a kínálatunkban elérhető személyemelő gépek közül Vecsési kiszállítással – rövid és hosszútávra egyaránt! 

  • Gépeinket minden esetben előre megbeszélt időpontban szállítjuk a megbeszélt helyszínre – akkor és ahol szükséged van rá. 

  • Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken vagy az oldalunkon található kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével!


Személyemelő kiszállítás

Első a Biztonság!

Garancia
 

24 órán belüli hibaelhárítás

Ingyenes tanácsadás

Miért érdemes minket választani?

Minden hosszútávú bérlőnknek, havonta ingyen elvégezzük 51 pontos ellenőrző lista alapján a karbantartást .

Pótoljuk a folyadékszinteket akku savszinteket.

INGYENES  KARBANTARTÁS

Karos emelő bérlés Vecsés : Kiváló választás, ha nagyobb rugalmasságra van szükséged magasság és horizontális kinyúlás tekintetében. Jó alternatíva kültéri munkálatokhoz, ahol az akadályok fölötti elérést kell biztosítani.


Kosaras emelő bérlés Vecsés : Amikor biztonságos és stabil munkaterületre van szükség, a kosaras emelők jó választásnak bizonyulnak. Főleg építkezéseken és telekommunikációs munkálatoknál teljesítenek szolgálatot.

Ollós emelő bérlés Vecsés : Ideálisak belső térben végzett munkákhoz, mint például festés vagy raktári munka, ahol vertikális mozgásra van szükség. Kompakt méretük miatt szűk helyeken is könnyen manőverezhetők.

Az Alföldgép RENT-nél akár rövid, akár hosszú távra is kibérelheted elérhető gépeinket.


Tudjuk, hogy a Vecsési projektek sajátos kihívásokkal járnak: gyakran szűk utcák, zsúfolt munkaterületek, szigorú határidők nehezítik a projekteket. Ezért kínálunk ügyfeleinknek gyors, rugalmas szolgáltatást, előre megbeszélt időpontban történő kiszállítással, hogy a gépek pontosan akkor érkezzenek, amikor szükséged van rájuk.


Az Alföldgép RENT előnyei között szerepel a széles választékban elérhető ollós, karos és kosaras emelőgépek kínálata, amelyek ideálisak mindenféle bel- és kültéri projekthez. A 8-tól 21 méterig terjedő munkamagasságokkal rendelkező gépeink között megtalálod a tökéletes típust, akár egy magasban végzendő izzócseréről, akár egy komplex építkezésről van szó.

Vecsés vagy környékén van szükséged személyemelőre?
bottom of page