top of page

EMELŐGÉP BÉRBEADÁS

Learn More

Explore Our Upcoming Projects

Vecsési Kiszállítással

  • Válassz a kínálatunkban elérhető személyemelő gépek közül Vecsési kiszállítással – rövid és hosszútávra egyaránt! 

  • Gépeinket minden esetben előre megbeszélt időpontban szállítjuk a megbeszélt helyszínre – akkor és ahol szükséged van rá. 

  • Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken vagy az oldalunkon található kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével!


Személyemelő kiszállítás
Tudjon meg többet

Első a Biztonság!

Garancia

Tudjon meg többet
Tudjon meg többet

24 órán belüli hibaelhárítás

Tudjon meg többet

Ingyenes Tanácsadás

Miért érdemes minket választani?

Minden hosszútávú bérlőnknek, havonta ingyen elvégezzük 51 pontos ellenőrződ lista alapján a karbantartást .

Pótoljuk a folyadékszinteket .

Ellenőrizzük az akku savszinteket!

INGYENES  KARBANTARTÁS

Tudjon meg többet

Karos emelő bérlés Vecsés : Kiváló választás, ha nagyobb rugalmasságra van szükséged magasság és horizontális kinyúlás tekintetében. Jó alternatíva kültéri munkálatokhoz, ahol az akadályok fölötti elérést kell biztosítani.


Inflatus Kft

Budaörsi Kiszállítással

Ollós emelő bérlés Vecsés : Ideálisak belső térben végzett munkákhoz, mint például festés vagy raktári munka, ahol vertikális mozgásra van szükség. Kompakt méretük miatt szűk helyeken is könnyen manőverezhetők.

Kosaras emelő bérlés Vecsés : Amikor biztonságos és stabil munkaterületre van szükség, a kosaras emelők jó választásnak bizonyulnak. Főleg építkezéseken és telekommunikációs munkálatoknál teljesítenek szolgálatot.

Az Alföldgép RENT-nél akár rövid, akár hosszú távra is kibérelheted elérhető gépeinket.


Tudjuk, hogy a Vecsési projektek sajátos kihívásokkal járnak: gyakran szűk utcák, zsúfolt munkaterületek, szigorú határidők nehezítik a projekteket. Ezért kínálunk ügyfeleinknek gyors, rugalmas szolgáltatást, előre megbeszélt időpontban történő kiszállítással, hogy a gépek pontosan akkor érkezzenek, amikor szükséged van rájuk.


Az Alföldgép RENT előnyei között szerepel a széles választékban elérhető ollós, karos és kosaras emelőgépek kínálata, amelyek ideálisak mindenféle bel- és kültéri projekthez. A 8-tól 21 méterig terjedő munkamagasságokkal rendelkező gépeink között megtalálod a tökéletes típust, akár egy magasban végzendő izzócseréről, akár egy komplex építkezésről van szó.

Vecsés vagy környékén van szükséged személyemelőre?
bottom of page